Malzemeler :
- 2 yumurta
- 1 su bardağı yoğurt
- yarım paket kabartma tozu
- tuz
- aldığı kadar un
İç Malzemesi :
- 1 bağ pazı
- 1 büyük soğan
- tuz ,karabiber
Kızartmak için sıvı yağ
Yapılışı :
- İnce doğranmış soğanı tavada soteleyin.İçine doğranmış pazıları ekleyip pazılar yumuşayana kadar pişirin.Soğutun.
- Hamur malzemelerinin hepsini karıştırıp yumuşak bir hamur elde edin.Hamuru ikiye ayırıp yarım santim kalınlığında açın.Su bardağı ile yuvarlaklar kesin.İçine soğumuş olan harçtan koyup kenarlarını kapatın.tüm hamura aynı işlemi uygulayın.
- Az sıvı yağ döktüğünüz tavada hamurları kızartın.
2 yorum:
bu ne güzel bir görüntü böyle.tok karna bakmama rağmen karnım acıktı.ah bu hamur işleri mahfetti beni .ellerinize sağlık ,çok güzel görünüyor.
teşekkürler Esra
İnan bizide mahvediyor bu hamur işleri
Yorum Gönder